Gazonaanleg en onderhoud

Een nieuw gazon aanleggen

Een mooi gazon is het pronkstuk van uw tuin. Maar een gazon is ook functioneel. In het zachte gras zitten of liggen of spelen met de kinderen, het maakt uw zomer extra aangenaam. Bij de gazonaanleg zaaien wij uw gazon op een professionele manier in, maar eerst zorgen we voor een goede grondbewerking.

Gazon onderhouden

Wilt u dat uw gazon mooi blijft? Dan moet het gras van het voorjaar tot in de herfst goed kunnen groeien. Alleen dan ontstaat er een mooi dicht, groen grastapijt in uw tuin.
Hiervoor is het juiste onderhoud nodig. Wij kunnen u helpen met de volgende onderhoudswerkzaamheden aan uw gazon. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onze onderhoudswerkzaamheden:

  • Bemesten. Ook na de gazonaanleg heeft uw gazon voeding nodig. Wij adviseren u bij de bemesting van uw gazon en kunnen dit werk ook voor u uitvoeren.
  • Verticuteren. Mos, vilt en ondergrondse wortels kunnen uw gazon aantasten. Laat ons daarom uw gazon verticuteren en het ziet er weer prachtig uit.
  • Egaliseren. Uw bestaande gazon kan hobbelig worden door mos, onkruid, gaten en kuilen. Wij kunnen uw gazon egaliseren zodat het er weer als nieuw uitziet.
  • Doorzaaien. Wilt u uw gazon vernieuwen, dan komt daar meer bij kijken dan alleen nieuw graszaad tussen het bestaande gras zaaien. Wij maken met u een plan om uw gazon te vernieuwen en voeren alle stappen nauwkeurig uit.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Wilt u meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen?
Neem gerust contact met ons op.

Een mooi grasgroen gazon in uw tuin waar de buren jaloers op zijn? Dat kunnen wij voor u verzorgen. We adviseren u over de mogelijkheden en kunnen het gazon voor u aanleggen en onderhouden. Voor gazonaanleg zijn wij u graag van dienst in de regio rond Doetinchem, Arnhem en Zutphen.

gazonaanleg
gazon aanleggen