Gladheidsbestrijding

Machinaal strooien

Wij houden voor u in de gaten of er wel of niet moet worden gestrooid. We strooien preventief, maar niet meer dan nodig is. We strooien het zout machinaal. Het zout heeft een reikwijdte van 1 tot 8 meter.

Terrein sneeuwvrij maken

Bij hevige sneeuwval kunnen we uw terrein heel snel sneeuwvrij maken. Deze service bieden we 24 uur per dag 7 dagen per week aan. Zo bent u ervan verzekerd dat de parkeerplaats en de paden toegankelijk zijn voordat u en uw medewerkers aan het werk gaan.

Gladheidsbestrijding op contractbasis

Bij gladheidsbestrijding kunnen wij ook op contractbasis werken. Zo krijgt u bij ijzel gegarandeerd voorrang en is uw terrein altijd op tijd veilig begaanbaar.
Is de winter zacht en is strooien niet nodig? Dan krijgt u van ons ook geen rekening. Wilt u meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

Onze sterke punten:

  • Wij strooien privéterreinen, bedrijventerreinen en parkeerplaatsen
  • Strooien doen we preventief en machinaal
  • Snel uw terrein sneeuwvrij maken
  • Onze services bieden we 24/7 aan

Meer weten over onze mogelijkheden?

Wilt u meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen?
Neem gerust contact met ons op.

Een goed toegankelijk terrein in de winter? Wij bieden de mogelijkheid privéterreinen, bedrijfsterreinen en parkeerplaatsen te strooien in de regio Doetinchem, Doesburg en Zutphen. Ook kunnen wij uw terrein snel sneeuwvrij maken.

gladheidsbestrijding
strooien
sneeuwvrij maken