Grondwerk en grondverzet

Vijvers en zwembaden uitgraven

Wilt u een vijver of een zwembad in uw tuin laten aanleggen? Wij bepalen samen met u heel nauwkeurig de plaats waar u de vijver of het zwembad wilt laten uitgraven. Daarna verrichten wij de benodigde graafwerkzaamheden. Naast het graafwerk kunnen wij u ook adviseren en helpen bij de aanleg van de vijver of het zwembad.

Rioleringen aanleggen en sleuven uitgraven

De aanleg van een (nieuwe) riolering kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Ook als u nieuwe leidingen wilt aanleggen, kunt u ons hiervoor het graafwerk laten doen.

Terreinen egaliseren

Met de nieuwste lasergestuurde techniek kunnen wij razendsnel grond nivelleren. Bijvoorbeeld rijbanen of buitenbakken voor paarden. Wilt u meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze sterke punten:

  • Wij graven vijvers en zwembaden uit
  • Aanleggen van rioleringen
  • Sleuven uitgraven
  • Wij egaliseren allerlei terreinen

Meer weten over onze mogelijkheden?

Wilt u meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen?
Neem gerust contact met ons op.

Of u nu een vijver of een zwembad wilt laten uitgraven of een riolering wilt laten aanleggen. Voor al uw grondwerk is Jordi van Velthuizen Graafwerkzaamheden uw betrouwbare partner in de regio Doetinchem. Wij hebben jarenlange ervaring met grondwerk en grondverzet en voeren deze werkzaamheden dagelijks uit. Wij kunnen de volgende grondwerkzaamheden in en rond uw huis voor u verrichten.

Grondwerk-nieuw4
Grondwerk-nieuw5
Grondwerk-nieuw6
Grondwerk-nieuw1
Grondwerk-nieuw2
Grondwerk-nieuw3
Grondwerk-nieuw1
Grondwerk-nieuw2
Grondwerk-nieuw3
sleuven uitgraven
grondwerk
grondverzet
Unknown-19
Unknown-2
Unknown-1