Grondwerk en grondverzet

Afkoppelen hemelwater

Grote hoeveelheden water in de tuin is een groeiend probleem in Nederland. Een infiltatiekrat is een sterke waterdoorlatende box met grote buffercapaciteit die het regenwater geleidelijk aan de grond teruggeeft. Het regenwater wordt dan niet afgevoerd door het riool maar wordt toegevoegd aan de grond waardoor er minder verdroging optreedt. Dit is een milieuvriendelijke, duurzame oplossing.

Vijvers en zwembaden uitgraven

Wilt u een vijver of een zwembad in uw tuin laten aanleggen? Wij bepalen samen met u heel nauwkeurig de plaats waar u de vijver of het zwembad wilt laten uitgraven. Daarna verrichten wij de benodigde graafwerkzaamheden. Naast het graafwerk kunnen wij u ook adviseren en helpen bij de aanleg van de vijver of het zwembad.

Rioleringen aanleggen en sleuven uitgraven

De aanleg van een (nieuwe) riolering kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Ook als u nieuwe leidingen wilt aanleggen, kunt u ons hiervoor het graafwerk laten doen.

Terreinen egaliseren

Met de nieuwste lasergestuurde techniek kunnen wij razendsnel grond nivelleren/egaliseren. Flinke regenbuien kunnen grote overlast veroorzaken wanneer de afwatering niet goed is geregeld.Met lasergestuurd kilveren ontstaat er een juiste afwatering van het perceel. Wilt u meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Grond zeven

Last van wortels en/of puin in de grond dan kunnen we uw grond uitzeven. De grond wordt hierdoor herbruikbaar en alleen de vrijgekomen materialen hoeven dan afgevoerd te worden. Door de overgebleven grond kunnen wij dan compost of andere voedingsmaterialen mengen zodat er weer een mooie voedingrijke grond ontstaat. Dit is ook mogelijk in kleinere tuinen. Wilt u meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze sterke punten:

  • Wij graven vijvers en zwembaden uit
  • Aanleggen van rioleringen
  • Sleuven uitgraven
  • Wij egaliseren allerlei terreinen

Meer weten over onze mogelijkheden?

Wilt u meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen?
Neem gerust contact met ons op.

Of u nu een vijver of een zwembad wilt laten uitgraven of een riolering wilt laten aanleggen. Voor al uw grondwerk is Jordi van Velthuizen Graafwerkzaamheden uw betrouwbare partner in de regio Doetinchem. Wij hebben jarenlange ervaring met grondwerk en grondverzet en voeren deze werkzaamheden dagelijks uit. Wij kunnen de volgende grondwerkzaamheden in en rond uw huis voor u verrichten.

Grondwerk-nieuw4
Grondwerk-nieuw5
Grondwerk-nieuw6
Grondwerk-nieuw1
Grondwerk-nieuw2
Grondwerk-nieuw3
Grondwerk-nieuw1
Grondwerk-nieuw2
Grondwerk-nieuw3
sleuven uitgraven
grondwerk
grondverzet
Unknown-19
Unknown-2
Unknown-1