Onkruid borstelen

Voordelen van onkruid borstelen

Het gebruik van chemische middelen om onkruid te bestrijden is slecht voor het milieu. Een ander alternatief, zoals onkruid branden met een gasbrander, levert kans op brandgevaar op. Dus het borstelen van onkruid is een effectieve en veilige manier van onkruid bestrijden.

De stalen borstels van de borstelmachine draaien over de oppervlakte. Hierdoor wordt het onkruid tussen de bestrating snel en effectief verwijderd. Wij zorgen dus dat het onkruid op een milieuvriendelijke en veilige manier wordt verwijderd. Uiteraard zorgen wij daarna ook dat onkruid, aarde, zand en ander afval netjes worden opgeveegd. Dus u ziet direct het resultaat.

Wilt u meer weten over onkruid borstelen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op

Sterke punten van onkruid borstelen:

  • Geen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen
  • Het borstelen van onkruid is een milieuvriendelijk alternatief
  • Onkruid wordt snel en effectief verwijderd
  • Daarom ziet u direct het resultaat

Meer weten over onze mogelijkheden?

Wilt u meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen?
Neem gerust contact met ons op.

Onkruid is een van de grote ongemakken in de tuin. Bij de bestrijding van onkruid wordt het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen steeds meer aan banden gelegd. De meeste van deze bestrijdingsmiddelen zijn schadelijk voor het milieu. Daarom zijn deze middelen inmiddels verboden.

Een milieuvriendelijk alternatief voor chemische bestrijdingsmiddelen is het onkruid borstelen. Onze specialisten kunnen u in de regio rond Doetinchem, Arnhem en Zutphen helpen uw onkruid milieuvriendelijk en veilig te bestrijden.

onkruid bestrijding
onkruid borstelen
onkruidborstelen