Het borstelen van onkruid is een milieuvriendelijk alternatief

Onkruid borstelen

Onkruid Borstelen – Milieuvriendelijke en effectieve bestrijding van onkruid en mos

Onkruid en mos dat tussen straatwerk groeit, kan een vervelend probleem zijn. Het ziet er niet alleen onverzorgd uit, maar zorgt ook voor gladheid van trottoirs, wegen, terreinen en pleinen. Vanwege de impact op het milieu, is het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen niet wenselijk. Gelukkig biedt Velthuizen Graafwerkzaamheden een milieuvriendelijk, effectief en duurzaam alternatief: het onkruid borstelen. In de Achterhoek, Doetinchem, Arnhem en Zutphen staan onze specialisten klaar om jouw straatwerk onkruidvrij te maken, zodat de bestrating er weer mooi uitziet.

Voordelen van onkruid borstelen

Onkruid borstelen is een duurzame en veilige methode om ongewenst onkruid tussen straatstenen te verwijderen. In plaats van het gebruik van schadelijke chemische middelen, maken we gebruik van een borstelmachine met stalen borstels. Deze borstels draaien over het straatwerk en verwijderen snel en effectief het onkruid. Zo garanderen we een milieuvriendelijke en veilige onkruidbestrijding.

De stalen borstels van de borstelmachine draaien over de oppervlakte. Hierdoor wordt het onkruid tussen de bestrating snel en effectief verwijderd. Wij zorgen dat het onkruid op een milieuvriendelijke en veilige manier wordt verwijderd. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat onkruid, aarde, zand en ander afval daarna netjes worden opgeveegd.

Wil je meer weten over onkruid borstelen of wil je een offerte aanvragen? Neem contact met ons op

Sterke punten van onkruid borstelen:

  • Geen gebruik van schadelijke chemische bestrijdingsmiddelen
  • Milieuvriendelijk alternatief voor onkruidbestrijding
  • Snel en effectief verwijderen van onkruid tussen de straatstenen
  • Verbetering van de uitstraling en veiligheid van uw straatwerk

Meer weten over onze mogelijkheden?

Wil je meer weten of een offerte aanvragen?
Neem dan contact met ons op.

Een milieuvriendelijk alternatief voor chemische bestrijdingsmiddelen is het onkruid borstelen. Onze specialisten kunnen in de regio rond Doetinchem, Arnhem en Zutphen helpen jou om onkruid milieuvriendelijk en veilig te bestrijden.

onkruid bestrijding
onkruid borstelen
onkruidborstelen