Riolering aanleggen

Nieuwe riolering aanleggen

Riolering aanleggen is niet wat elk bedrijf kan, het is namelijk vakwerk. Zowel particulieren als bedrijven in de regio rond Doetinchem, Arnhem en Zutphen kunnen bij ons terecht voor de aanleg van een nieuwe riolering.

Wij hebben veel ervaring met het leggen van riool uitgevoerd in zowel PVC als PE en met buizen met verschillende lengtes, diktes en diameters. Uiteraard adviseren wij u graag, zodat u de juiste keuze maakt.

Wij kunnen er ook voor zorgen dat het regenwater niet meer via het riool wordt geloosd, maar wordt afgevoerd op de plaats waar het valt. Wij regelen het afkoppelen van het regenwater en sluiten het aan op een infiltratiebox voor eigen gebruik.

Riolering renoveren

Op het gebied van hemelwater- en droogweerafvoer kunnen we niet alleen nieuwe rioleringen aanleggen, maar ook het bestaande riool renoveren en onderhouden.

Wilt u meer weten over onkruid borstelen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op

Onze sterke punten:

  • Aanleggen van een riolering is vakwerk die wij kunnen bieden
  • Ervaring met het aanleggen van riool uitgevoerd in zowel PVC als PE
  • Afkoppelen van regenwater en aansluiten op infiltratiebox voor eigen gebruik
  • Bestaande riool renoveren en onderhouden

Meer weten over onze mogelijkheden?

Wilt u meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen?
Neem gerust contact met ons op.

Een goede riolering vinden de meeste mensen vanzelfsprekend. Toch komen stankoverlast, lekkages en verstoppingen veel voor. Wanneer u het riolering aanleggen door professionele vakmensen laat aanleggen, voorkomt u deze en andere vervelende situaties.

onkruid bestrijding
onkruid borstelen
onkruidborstelen