Riolering aanleggen

Nieuwe riolering

Het aanleggen van een nieuwe riolering vereist expertise en precisie. Ons team heeft ruime ervaring in het leggen van riool, zowel in PVC als PE, en we werken met buizen van verschillende lengtes, diktes en diameters. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw specifieke situatie.

Daarnaast kunnen we het regenwater afkoppelen van het riool en aansluiten op een infiltratie box voor eigen gebruik. Hierdoor wordt het regenwater niet langer via het riool geloosd, maar ter plaatse opgevangen. Een duurzame oplossing die bijdraagt aan het voorkomen van wateroverlast en het behoud van ons milieu. Bovendien bieden we de mogelijkheid om het opgevangen regenwater te bewaren in een tank, welke door Jordi van Velthuizen Graafwerkzaamheden ook deskundig ingegraven wordt. Zo kunt u in droge periodes het opgeslagen regenwater hergebruiken voor bijvoorbeeld het besproeien van tuinen of het doorspoelen van toiletten.

Riolering renoveren

Op het gebied van hemelwater- en droogweerafvoer kunnen we niet alleen nieuwe rioleringen aanleggen, maar ook het bestaande riool renoveren en onderhouden.

Bij Jordi van Velthuizen Graafwerkzaamheden begrijpen we het belang van een goed functionerende riolering. Laat uw rioleringsproject over aan onze professionele vakmensen en voorkom stankoverlast, lekkages en verstoppingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor hoogwaardige en duurzame rioleringsoplossingen.

Onze sterke punten:

  • Vakwerk voor professionele rioleringsoplossingen
  • Ervaring met aanleg van riool, zowel in PVC als PE
  • Afkoppelen van regenwater en aansluiten op infiltratiebox, voor eigen gebruik
  • Bestaand riool renoveren en onderhouden

Meer weten over onze mogelijkheden?

Wilt u meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen?
Neem gerust contact met ons op.

Een goede riolering vinden de meeste mensen vanzelfsprekend. Toch komen stankoverlast, lekkages en verstoppingen veel voor. Wanneer u het riolering aanleggen door professionele vakmensen laat aanleggen, voorkomt u deze en andere vervelende situaties.

onkruid bestrijding
onkruid borstelen
onkruidborstelen